محل تبلیغات شما

در این مقاله قرار است تا به طور کامل درباره هارد SSD و هارد HDD صحبت کنیم . امروزه بیشتر افراد برای انجام کارهای خود از لبتاب ، اینترنت ، گوشی  و . استفاده می کنند ، تا به حال برای شما پیش آمده است که حافظه یا حجم لبتاب یا کامپیوتر شما پر شود و دیگر فضایی در کار نباشد تا بتوانید عکس و فیلم های خود را در آن بریزید . در داخل لبتاب و کامپیوتر دستگاهی به نام هارد وجود دارد که حج و حافظه ی دستگاه شما رو مدیریت می کند. در واقع دو نوع هارد پرطرفدار به نام های HDD و SSD وجود دارند ، خیلی از افراد تفاوت این دو نوع هارد را نمی دانند به همین دلیل تصمیم گرفته ایم تا به طور کامل تفاوت این دو نوع هارد را بررسی کنیم . 

HDD  چیست ؟

Hdd   همان مخفف کلمه harddisk drive میباشد که میتوان گفت این تکنولوژی حدود 60 سال قدمت  دارد . در این تکنولوژی اطلاعات بر روی پلتر ذخیره می شود و با کمک بازوی متحرک یا هد اطلاعات خوانده می شود و برق نیز از طریق برد به هد و پلتر میرسد . امروزه سرعت چرخش پلتر 5400 دور در دقیقه میباشد که امکان دارد به 15000 دور بر دقیقه نیز برسد. یکی از مزایای دیسک‌های سخت آنست که این دستگاه‌ها می‌توانند حجم زیادی از اطلاعات را در ازای قیمت ارزان برای شما نگهداری کنند.

مزایا و معایب هارد HDD

بازیابی اطلاعات در هنگام از کار افتادن البته اگر به صفحات آسیب جدی وارد نشده باشد

ظرفیت ذخیره سازی اطلاعات بالایی دارد

قیمت بسیار مناسب نسبت به ظرفیت آن

SSD  چیست ؟

SSD   همان مخفف کلمه Solid State Drive یا دیسک  حالت جامد میباشد یا به زبان ساده تر میتوان گفت SSD  نسخه پیشرفته تر و با ابعاد بزرگتر فلش مموری میباشد و همانطور که میدانید دیگر هیچ قسمت متحرکی در SSD  ها بر خلاف HDD  ها وجود ندارد.SSD  ها هم مانند فلش مموری بر پایه NAND  میباشد

مزیت هارد SSD چیست ؟

حافظه های SSD مزیت های بسیاری دارند که همین عامل باعث شده تا طرفدارای بسیاری در این روزها داشته باشند. در زیر به چند مورد از مهمترین مزیت های آن خواهیم پرداخت:

سرعت بالا: حافظه های SSD به نسبت هارد های HDD از سرعت بسیار زیادی برخوردارند.

مقاوت در برابر ضربات: از آنجا که در ساهتار پیاده سازی شده این نوع از هارد ها، دیسک چرخان و متحرک وجود ندارد، مقاومتشان در برابر ضربات بسیار بالا بوده و صاحبان آنها دیگر نگران از بین رفتن اطلاعات مهم خود بر اثر اصابت نخواهند بود.

 دیلی های بسیار کم و عملکرد کاملا بی صدا در مقایسه با سایر انواع رایج در بازار مصرف ذخیره کننده ها برخوردار هستند.

تفاوت حافظه HDD و SSD: قیمت

خب همان‌طور که ممکن است تاکنون متوجه شده باشید، قیمت حافظه های SSD از قیمت هارد درایو های سنتی گران‌تر است. این در حالی است که SSD نیز انواع مختلفی دارد که مدل‌های جدیدتر گران‌تر از سایر حافظه های SSD خواهند بود. درواقع خوب است بدانید هارد SSD با درگاه SATA III ارزان‌تر از انواع SSD هستند که از درگاه‌های جدیدتر یعنی M.2 یا PCIe پشتیبانی می‌کنند. این در حالی است که هارد SSD با درگاه SATA III از هارد دیسک‌های سنتی یعنی حافظه HDD زیاد گران‌تر نیستند و تنها مدل‌های جدید که از فناوری‌های به روزتری استفاده می‌کنند، گران‌تر هستند.

با این حال اگر می‌خواهید با پرداخت هزینه‌ای قابل قبول از ظرفیت بالای یک رسانه ذخیره‌سازی برخوردار باشید، خرید یک حافظه HDD به شما توصیه می‌شود. چراکه در حال حاضر این نوع از حافظه‌ها در عین حال که ظرفیت خوبی دارند، قیمت مناسب‌تر و مقرون‌به صرفه‌تر نیز دارند.

دسترسی به اطلاعات و سرعت راه‌اندازی

در بحث دسترسی سریع به اطلاعات SSD‌ها به دلیل ذات تراشه‌گونه‌‌ آن‌‌ها عملکرد بسیار بهتری دارند؛ برخلاف هارددیسک که محدودیت‌های فیزیکی حرکت هد و ثبت اطلاعات در بخش‌های مختلف باعث ایجاد تأخیر در خواندن اطلاعات می‌شود، SSD‌ها دسترسی بسیار سریعی به اطلاعات دارند و تفاوت معناداری در تست‌های سرعت خواندن اطلاعات به‌صورت تصادفی در آن‌ها دیده نمی‌شود. سرعت دسترسی به اطلاعات نیز در SSD‌ها به پایدار از هارددیسک‌ها است و خبری از نوسان‌ها شدید در آن نیست.

SSD‌ها از نظر سرعت باز کردن فایل‌ها تا ۳۰ درصد سریع‌تر از نمونه‌های HDD هستند و سرعت اجرای اپلیکیشن‌ها نیز در آن‌ها بیشتر است. یک سیستم مجهز به هارددیسک‌ در شرایط معمولی به ۳۰ الی ۴۰ ثانیه برای راه‌اندازی یا بوت ویندوز زمان نیاز دارد این در حالی است که SSD‌ها این زمان را به ۱۰ الی ۱۵ ثانیه کاهش می‌دهند. 


تاثیرات مغناطیسی

هارد دیسک‌ها از اجزای مغناطیسی تشکیل شده‌اند و اطلاعات شما را روی صفحات مغناطیسی ثبت می‌کنند، بنابراین می‌توان حدس زد که در صورت قرار گرفتن در جوار آهن‌ربا یا هر شی دیگری که داری تاثیر مغناطیسی باشد، اطلاعات ثبت شده روی آن نیز تحت تاثیر قرار خواهند گرفت. در بیشتر مواقع اطلاعات ثبت شده روی HDD تحت تاثیرات مغناطیسی پاک خواهند شد؛ اما SSDها دربرابر اثرات مغناطیسی در امان هستند، چرا که برای ذخیره‌ی اطلاعات از صفحات مغناطیسی کمک نمی‌گیرند.

SSD مخفف Solid State Drive به معنی دیسک جامد است. از مهمترین نکات تفاوت هارد SSD با HDD نوع ذخیره سازی اطلاعات در این دو نوع حافظه است. در درایو های جامد یا همان SSD Drive اطلاعات بر روی تراشه های حافظه ذخیره میشود. ساختار این حافظه ها بگونه ای است که با قطع برق، اطلاعات ذخیره شده در آنها از بین نمی رود. این نوع حافظه های سریع از طریق پورت های مختلفی به سیستم های دسکتاپ و لپ تاپ متصل میشوند که رایج ترین این پورت ها SATA 6G و PCIe است. البته مدل های اکسترنال و قابل حمل نیز در بازار موجو است که از طریق پورت USB3 به کامپیوتر متصل میشود


اصول طراحی سایت ریسپانسیو

نکات طراحی سایت چند زبانه

معرفی زبان های برنامه نویسی در طراحی سایت

اطلاعات ,های ,هارد ,ssd ,حافظه ,hdd ,است که ,هارد ssd ,های ssd ,ssd با ,در این ,solid state drive

مشخصات

آخرین ارسال ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

ویستا طرح جراحی زیبایی، لاپاراسکوپی، عمومی و سرپایی-سلامت تجهیزات پزشکی، پوست و مو آشپزباشی کاشت مو | کاشت مو ارزان پیکاسو گرافیک متفره وبلاگ تخصصی فروشگاه اینترنتی خاص باکس gheimatmaskan همه چیزدرباره سفال و صنعت سفالگری