محل تبلیغات شما

تا به حال کسی را که تو کار دیجیتال مارکتینگ است را دیده اید ، افرادی که در این زمینه مشغول هستند روزانه با اینترنت و رایانه سر و کار دارند ، در این زمونه بیشتر افراد محصولات خود را به صورت اینترنتی خرید و فروش می کنند ، اگر بخواهیم به صورت مفید و خلاصه برایتان شرح دهیم باید بگوییم که دیجیتال مارکتینگ همان کار بازاریابی است که با ابزارهای دیجیتالی انجام می شود . که تمام این ابزار ها را در ادامه برای شما شرح داده ایم شاید تا به حال چندین مورد آن به گوشتان خورده باشد . اگر شما هم همانند من با این شغل آشنا نیستید و می خواهید بدانید که راجع به چیست پیشنهاد می کنم تا انتهای اسن مقاله همراه ما باشید تا با مشخصات دیجیتال مارکتینگ و مزایا و معایب آن آشنا شوید . اولین سوالی که ممکن است برای هر شخصی پیش آید این است که دیجیتال مارکتینگ چیست ؟ در ادامه پاسخ این سوال را خواهید یافت . 

دیجیتال مارکتینگ چیست ؟

نیل پتل (Neil Patel) دیجیتال مارکتر معروف که به گفته مجله فوربز جزء ۱۰ دیجیتال مارکتر برتر دنیاست، به سوال دیجیتال مارکتینگ چیست این­گونه پاسخ می­‌دهد:

دیجیتال مارکتینگ به هرگونه‌­ای از بازاریابی محصولات و خدمات می­‌گویند که از طریق دستگاه‌­های الکترونیکی انجام می‌­شود».

طبق این تعریف، دیجیتال مارکتینگ مفهوم نسبتاً جدیدی نیست، بلکه اولین بازاریابی دیجیتال صورت گرفته در دنیا مربوط می‌­شود به بیش از ۱۰۰ سال پیش. رادیو سال ۱۹۸۶ اختراع شده است. ۱۰ سال زمان برد تا رادیو به محصولی عمومی تبدیل شود و اکثر مردم آن را تهیه کنند و از آن­جا بود که به فکر تبلیغات نیز افتادند. اولین تبلیغات مربوط بود به یک اجرای اُپرا که بعد از پخش آن فوراً بلیط‌­های آن اجرا فروخته شد و این شد روز تولد دیجیتال مارکتینگ.

بنابراین در دیجیتال مارکتینگ استفاده از ابزارهای دیجیتال مطرح است، نه فقط اپلیکیشن‌­ها و موتورهای جستجو و … بنابراین دیجیتال مارکتینگ می‌­تواند همزمان آنلاین باشد یا آفلاین.


ابزارهای بازاریابی دیجیتال یا دیجیتال مارکتینگ

موارد زیر، نمونه‌هایی از ابزارهای بازاریابی دیجیتال محسوب می‌شوند:

  بازاریابی توسط موتورهای جستجو (SEM) [شامل ترافیک ارگانیک و خریداری شده]

  بهینه سازی برای موتورهای جستجو (سئو)

  بازاریابی محتوا (Content Marketing)

  بازاریابی درونگرا (Inbound Marketing)

  بازاریابی شبکه های اجتماعی (Social Media Marketing)

  استراتژی محتوا (Content Strategy)

  تبلیغات بر اساس کلیک (PPC)

  اینفلوئنسر مارکتینگ (Influencer Marketing)

  تبلیغات بنری (Banner Advertising)

  ایمیل مارکتینگ

  بازاریابی موبایلی یا موبایل مارکتینگ (یا اصطلاح قدیمی آن: تبلیغات موبایلی)

  بازاریابی از طریق همکاری در فروش (Affiliate Marketing)

  تولید محتوا

  بازاریابی ویروسی دیجیتال (Digital Viral Marketing)


آیا دیجیتال مارکتینگ برای تمامی بیزینس ها جواب می دهد؟

دیجیتال مارکتینگ می تواند برای هر بیزینس در هر صنعتی جواب دهد. بدون توجه به چیزی که بیزینس شما می فروشد، دیجیتال مارکتینگ همچنان شامل ایجاد پرسوناهای خریدار شما برای شناسایی نیازهای مخاطبان و ایجاد محتوای با ارزش آنلاین با توجه به این نیازها می شود. اگرچه این بدین معنی نیست که تمامی بیزینس ها باید یک استراتژی دیجیتال مارکتینگ را به شیوه های مشابه یکدیگر پیاده سازی کنند.


مزایای دیجیتال مارکتینگ نسبت به دیگر روش ها چیست؟

دیجیتال مارکتینگ یا بازاریابی آنلاین نوع پیشرفته ای از بازاریابی و جذب مشتری است که با کمک گرفتن از ابزارهای دیجیتال پروسه جذب مشتری، فروش و وفادار سازی مشتری را برای ما بسیار آسان می کند. در دیجیتال مارکتینگ هر آن چیز که از مشتریان مان نیاز داشته باشیم در اختیار ماست. به طور کامل می توانیم رفتار آن ها را آنالیز کنیم و متوجه شویم که دقیقا آن ها چه می خواهند.


معایب ابزارهای آفلاین دیجیتال مارکتینگ چیست؟

اگر بخواهیم از ابزارهای آفلاین دیجیتال مارکتینگ استفاده کنیم اولا هزینه بسیار بالایی دارد و ثانیا به هیچ وجه نمی تواند برای ما هدفمند باشد. منظور از ابزارهای آفلاین در دیجیتال مارکتینگ استفاد از تبلیغاتی تلویزیونی، رادیویی، تلفنی و تبلیغات گسترده محیطی است.

این نوع تبلیغات به هیچ وجه برای ما بازدهی خوبی نخواهد داشت. به طور کلی انتقال پیام از طریق این رسانه ها برای مخاطب هدف ما تقریبا غیرممکن است. به عنوان مثال اگر بخواهیم تبلیغات کسب و کارمان را که خیلی هم تخصصی است و مخاطب هدف خاص خودش را دارد در تلویزیون انجام دهیم تبلیغ ما برای هرکسی که پای تلویزیون نشته است نمایش داده می شود و این به هیچ عنوان هدفمند نخواهد بود.


تفاوت بازاریابی دیجیتال با بازاریابی سنتی

اما بازاریابی دیجیتال با روش‌های قدیمی یا سنتی بازاریابی چه تفاوتی دارد؟ تفاوت اصلی این دو نوع از بازاریابی در این است که کمپین‌های بازاریابی دیجیتال منحصراً از طریق کانال‌های دیجیتال اجرا می‌شوند و همین ویژگی باعث می‌شود که کنترل، ابزارها و اطلاعات بهتر و بیشتری برای آنالیز بازدهی کمپین بازاریابی در دسترس بازاریاب قرار بگیرد.

درواقع، بازاریابی دیجیتال با بهره‌برداری از کانال‌های مختلفی که مشتریان امروزی بیشتر وقت خود را در آن‌ها می‌گذرانند معنی پیدا می‌کند و شکل می‌گیرد. از خود وب‌سایت گرفته تا تبلیغات دیجیتال، بازاریابی ایمیلی، بروشورهای آنلاین و موارد مشابه، طیف گسترده‌ای از تاکتیک‌ها و روش‌ها را می توان در زیر چتر بازاریابی دیجیتال قرار داد.


تفاوت بازاریابی دیجیتال با بازاریابی اینترنتی در چیست ؟

با توجه به توضیحاتی که ارائه شد، بازاریابی دیجیتال یا همان دیجیتال مارکتینگ استفاده از ابزارها و روش های بازاریابی به صورت دیجیتال است و از تمام کانال های موجود در رسانه های دیجیتال برای دریافت اطلاعات به مشتریان استفاده می کند و تنها به اینترنت و فضای مجازی محدود نمی شود. با استفاده از ابزارهای دیجیتال می توان بازاریابی را به صورت نوین انجام داد. بسیاری از افراد این تصور را دارند که بازاریابی اینترنتی و دیجیتال مارکتینگ به یک معنا هستند، در حالی که اینطور نیست و این دو با هم تفاوت دارند.  به طور مثال کانال های رسانه ای در دیجیتال مارکتینگ شامل وب سایت، ppc یا پرداخت به ازای هر کلیک، بازاریابی پیامکی، پادکست های صوتی، سئو (بهینه سازی سایت برای موتورهای جستجو ) و برنامه های تلفن همراه می باشد. 

اصول طراحی سایت ریسپانسیو

نکات طراحی سایت چند زبانه

معرفی زبان های برنامه نویسی در طراحی سایت

دیجیتال ,بازاریابی ,مارکتینگ ,  ,ابزارهای ,تبلیغات ,دیجیتال مارکتینگ ,بازاریابی دیجیتال ,از ابزارهای ,marketing   ,  بازاریابی ,دیجیتال مارکتینگ استفاده ,تفاوت بازاریابی دیجیتال ,آفلاین دیجیتال مارکتینگ ,برای موتورهای جستجو

مشخصات

آخرین ارسال ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

هارمونی باران ساک لوازم کودک کالرلند رکت هیدروفرکو ساخت انواع بالابر های خانگی و اسانسورها فاخته پرواز لوازم خانگی افراکالا منابع انسانی-رفتار سازمانی-کارتیمی کوه شیشه ای ارزش قیمت دلار و بروز ترین بهای دلار برج خنک کننده آهنگستان